Nyhed

Badesøen Festival klar med årets første navne

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev blandt andre Authentically Plastic (Uganda), Baby In Vain (DK), FVN (DK), Gaye Su Akyol (Tyrkiet), iB101 (DK) og Tobias Rahim (DK)

Badesøen Festival i Albertslund kan i dag annoncere de første seks navne, som spiller ved Friluftsbadets stemningsfulde omgivelser denne sommer, nærmere betegnet lørdag den 6. august.

På plakaten finder man hitmageren Tobias Rahim (DK), queer-dj’en Athentically Plastic (Uganda) fra kollektivet Nyege Nyege, rock-trioen Baby In Vain (DK, billedet), den selverklærede bad bitch-rapper FVN (DK), det tyrkiske surf/psych-rock-navn Gaye Su Akyol (Tyrkiet) og lo-fi-popsangeren og multinstrumentalisten iB101 (DK). Det er i øvrigt første gang, man kan opleve en rapper på festivalens hovedscene.


Om bookingerne udtaler Badesøen Festivals booker Simone Perna:

"I år har Forbrændingen og bookinggruppen valgt at eksperimentere lidt med den vante formel. Målet med Badesøen Festival har altid været at præsentere det folkelige i det kuriøse og det kuriøse i det folkelige. Det har vi også søgt at gøre i år med fokus på at skabe en kæmpe – og tiltrængt – post-corona-fest, hvor der både er plads til at danse, som man plejer, men også til at få tilfredsstillet ens nysgerrighed.”

Badesøen er kurateret af den eksperimenterende internetradio The Lake og arrangeres i samarbejde med spillestedet Forbrændingen i Albertslund.


Ud over musik kan man opleve små overraskelser i form af performances, talks og et omfattende pop-up-program. Og man må meget gerne bruge poolen undervejs.

Dørene åbner kl. 13:00
Sidste koncert starter kl. 22:30

Billetsalget er i gang via badesoen.dk


LÆS OGSÅ: BABY IN VAIN-ANMELDELSE: Et intimt og ærligt indblik i den storhed, der engang var synonymt med rockmusikken

Varm op med lidt Gaye Su Akyol:


ANNONCE