Nyhed

Bruce Springsteen og E Street Band planlægger tour

GAFFA.dk – alt om musik

Ifølge en artikel i RollingStone fortæller Bruce Springsteen i SiriusXM-programmet E Street Radio, at man kan forvente Bossen og E Street-bandet på scenen sammen inden længe.

”Vi kommer til at være der. Vi havde håbet på at være ude i år, men jeg havde bare ikke selvsikkerheden og eller løbe den risiko for mit publikum, at alt ville være okay. Vi har udskudt det i et stykke tid. Men vi arbejder på planer om at få det hele til at hænge sammen nu, så du kan forvente at se E Street bandet rimelig snart.”

Det var oprindeligt planen, at Bruce Springsteen og hans E Street Band skulle på tour med deres seneste plade fra 2020 Letter To You, men blev af åbenlyse grunde forhindret. De begyndte at arbejde på en 2022 tour-plan, da Delta-bølgen begyndte at lægge sig, og der blev reklameret for en koncert Deutsche Bank Park i Frankfurt til juni på en plakat i byens busterminal. Koncerten blev dog aldrig annonceret officielt, inden den blev fjernet igen fra tourplanen.


Den øvrige turné blev også betvivlet, da Omicron-varianten meldte sig på banen. Da den nu også er ved at være overstået, og verden lige så stille åbner op, er Springsteen og bandet atter begyndt at overveje en turné.

Udover en kort performance i Saturday Night Live har Springsteen og E Street bandet ikke spillet live sammen i fem år, siden afslutningen af deres River-turné og dette er ifølge en artikel i Rolling Stone det længste, de har gået uden at turnere sammen siden deres gendannelse i 1999. De præcise planer ligger stadig hen i det uvisse, men det lyder på Springsteen, som om man kan have lov at håbe på en liveoplevelse hvis ikke i år, så måske næste.

LÆS OGSÅ: Se Bruce Springsteen & The E Street Band fyre den af i SNL


ANNONCE