Nyhed

Kanye West udelukket fra at optræde til Grammy-show

GAFFA.dk – alt om musik

Årsagen er "bekymrende online-opførsel"

Ye, tidligere kendt som Kanye West, er blevet udelukket fra at optræde til det kommende Grammy-show grundet "bekymrende online-opførsel", skriver Variety, som har talt med en repræsentant for rapstjernen.

Ye var ikke blandt de allerede annoncerede optrædende, men han har altså tilsyneladende været enten planlagt eller under overvejelse – men er det ikke længere. Han er nomineret til fem af de prestigefulde musikpriser på baggrund af sidste års album Donda.

Det fremgår ikke nærmere, hvad det er Ye har gjort, som har gjort ham upassende ifølge Grammy-arrangørerne, men i sidste uge blev han udelukket fra Instagram i 24 timer efter at have overtrådt det sociale medies regler for mobning, chikane og hadefuldt sprog. Det skete efter, at han havde afleveret en racistisk kommentar mod årets Grammy-vært, komikeren Trevor Noah, og efter at han i en længere periode er kommet med voldsomme udfald mod sin ekskone, tv-stjernen Kim Kardashians nye kæreste, komikeren Pete Davidson, som han blandt andet har beskyldt for at være narkoman.

Ye har også lavet en claymation-musikvideo til sin single ”Eazy”, hvor han tilsyneladende kidnapper og myrder Davidson. 

De kunstnere, som indtil videre er offentliggjort til at optræde til Grammy-showet, er Brothers Osborne, BTS, Brandi Carlile, Billie Eilish, Olivia Rodrigo samt Lil Nas X med Jack Harlow. Prisshowet finder sted 3. april i MGM Grand Arena i Las Vegas.

LÆS OGSÅ: Kanye Wests deroute er ikke en sjov historie fra kendisland – det er gravalvorligt

ANNONCE