Nyhed

Kellermensch annoncerer tredje album

GAFFA.dk – alt om musik

Capitulism er på gaden 27. maj

Hvis man er Kellermensch-fan, har man vænnet sig til, at der går lang tid mellem udgivelserne. Det selvbetitlede debutalbum udkom i 2009, og efterfølgeren Goliath udkom i 2017. Nu udkommer treeren Capitulism via PersonaNonGrata Records/Universal Music den 27. maj 2022.

Kellermensch er kendt for deres unikke lyd, der er en kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer og dundrende trommer, der bærer stærkt udtryk af blandt andet teatralsk skønhed, passion og ikke mindst længsel.

Under GAFFA-interviewet på Tobakken i Esbjerg i november 2021 lovede bandet et ”mørkt og humorforladt album uden så meget pis”.

LÆS OGSÅ: Kellermensch-interview-lover-morkt-og-humorforladt-album-uden-sa-meget-pis

Arbejdet omkring det nye album skete mellem udsolgte koncerter og COVID-19-restriktioner. ”Jeg ved ikke, om der hviler en forbandelse over os, men denne her plade har næsten taget al energi ud af os. Det er et album, der overgiver sine våben, men alligevel skyder med skarpt. Det er vores mest formfuldendte værk til dato. Mørkt, smukt og smertefuldt. Vi er glade for, det er færdigt og glæder os til at dele det med andre”, fortæller forsanger Sebastian Wolff.

Capitulism har allerede tre singleforløbere i form af ”Nothing”, ”Mission” og ”Another Drink”. Hør "Mission" nedenfor.

Albummet vil have ni numre i alt og udkommer den 27. maj. Se tracklisten nedenfor og gå på http://www.kellermensch.com for flere informationer.

01 Instrumental

02 6705

03 Mission

04 Nothing

05 Follow You Around

06 Under

07 Another Drink

08 The Light

09 I’m Not Like Everybody Else

Se bandet fremføre "Mission":

ANNONCE