Nyhed

Kellermensch tager på turné med nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Kældermændene stiger endnu en gang op fra dybet

Esbjergensiske Kellermensch annoncerer nu en turné oven på sidste uges annoncering af deres tredje album. Albummet Capitulism udkommer 27. maj, og bandet drager på turné til september.

Otte år efter det selvbetitlede debutalbum fra 2009 genetablerede de vestjyske mørkemænd sig med comebackpladen Goliath i 2017 som et af Danmarks stærkeste rockbands og har siden spillet et hav af udsolgte koncerter på større og mindre venues rundt i hele landet, der gang på gang henter mindst fem stjerner her hos GAFFA.


Deres unikke lyd bestående af buldrende trommer under den storladne kombination af forvrængede guitarer og strygere samt frontfigur Sebastian Wolffs tordnende vokal giver dem det helt rette grundlag for at blive det eksplosive livefænomen, de også efterhånden har etableret sig som – og det ikke bare i Danmark. Ud over Orange Scene på Roskilde Festival og Copenhell herhjemme har Kellermensch nemlig besøgt de helt store rockscener på Rock Am Ring, Rock Im Park og Wacken.

Nu lægger de op til endnu en gang at brøle ud over landets spillesteder med deres kommende plade Capitulism under vingerne. De tre forudgående singler ”Nothing”, ”Mission” og ”Another Drink” er en anelse mere nedtonede end det resterende bagkatalog, men lyder dog stadig, på trods af albumtitlen, som alt andet end nogle, der er ved at kapitulere. Tværtimod.

LÆS OGSÅ: Kellermensch satte alt på spil


10.09.22 Fredericia, Tøjhuset
23.09.22 Aalborg, Skråen
24.09.22 Aarhus, VoxHall
06.10.22 København, Store Vega
08.10.22 Esbjerg, Tobakken

Varm op med "Mission":


ANNONCE