Nyhed

Kevin Morby giver sensommerkoncert i København

GAFFA.dk – alt om musik

Indie-singer-songwriteren kan opleves i Pumpehuset 24. august

Kevin Morby aflægger visit hos Pumpehuset i København den 24. august. Det er musikagenturet smash!bang!pow!, som har arrangeret den amerikanske indie- og folkrock-koncert.

Siden sin debutudgivelse Harlem River fra 2013 har Morby udgivet yderligere fem hele album. Fra starten har Morby stormet frem med flere anmelderroste plader, heriblandt Still Life (2014) Singing Saw (2016) og City Music (2017). Alle Morbys plader fungerer som kærlighedsbreve til de steder, hvor han bor eller har boet.


Morbys første fire plader har musikerens tid i New York og den amerikanske vestkyst som omdrejningspunkt. I 2017 flyttede han tilbage til hjemstavnen Kansas City, som endvidere er det geografiske afsæt for musikkens tematik på lofi-gospel-albummet Oh My God (2019) samt det seneste skud på stammen, Sundown (2020). Et nyt album, This Is a Photograph udkommer 13. maj.

I Morbys jagt på sin indre Lou Reed og Bob Dylan har han endvidere tilbragt tid i indierockbands som Woods og The Babies. Det er oplevelser, som kun tilføjer til et bagkatalog, der spænder alt fra grænseløse frihedsidealer til melankolsk grundstemning, hvilket har sat sine præg på alle hans koncerter siden da. Han går ikke på kompromis; rocklyden skinner endnu igennem, og tekstuniverset tåler sammenligning med de store.

Det hele kan opleves den 24. august i Pumpehuset i København.


Billetsalget starter mandag den 7. marts kl. 10:00 via Billetlugen.

LÆS OGSÅ: Anmelderyndling bestod i Vega

Varm op med den helt nye single, "This Is a Photograph" fra albummet af samme navn, der udkommer 13. maj.


ANNONCE