Nyhed

KONCERTANBEFALING: Finurlig indiepop fra det danske vækstlag

GAFFA.dk – alt om musik

Den danske indiepopgruppe Baseløs giver koncerter i Odense, Aarhus og København onsdag, fredag og lørdag

Oplev indepop bandet Baseløs, når de onsdag den 2. marts, fredag den 4. marts og lørdag den 5. marts spiller på henholdsvis Posten i Odense, Radar i Aarhus og i Vegas koncertsal Ideal Bar. Med deres to singler “Helt til København” og “Smuk nok” har de allerede imponeret med deres dansksprogede indiepop. De formår at kombinere sårbarhed og ungdomsind med rocket guitar og poppede rytmer. De to singler har allerede begejstret GAFFA redaktionen, hvilket gav Baseløs en plads på “HOLD ØJE MED”-listen.

LÆS OGSÅ: HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget


Som support til koncerten kan man Aarhus opleve Jin DeLuca. Bag akronymet finder man fire unge mænd, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget take på dansk popmusik. 

I København er supporten den unge elektro-pop sangerinde Brosbøl. Hun synger med en engleblid stemme der fremhæves af de tunge basrytmer, der dominerer instrumentalen. Hendes numre “RO” og “Nok til dig” kan findes på Karrierekanonen og er absolut et lyt værd. 

I Odense kan man opleve Baseløs sammen med hele to andre bands. Dels Bonad, som spiller atmosfærisk pop, som trækker tydelige tråde til rockmusikken. Dels Dinovo, der består af fem unge mænd i 20’erne, som skaber et univers af moderne r&b og neo-soul.


Lyt til Baseløs' "Helt til København" her:





ANNONCE