Nyhed

Marilyn Manson sagsøger Evan Rachel Wood for injurier

GAFFA.dk – alt om musik

"En ondskabsfuld løgn, som har afsporet Warners succesfulde karriere inden for musik, tv og film"

Sagen, hvor Marilyn Manson er blevet beskyldt af en række kvinder for seksuelle overgreb, har nu taget en ny drejning. Manson har nemlig sagsøgt en af kvinderne, hans tidligere kæreste, Westworld-skuespilleren Evan Rachel Wood og en anden kvinde, Illma Gore, for injurier og for at have konspireret om at tilsværte Mansons renommé og dermed ødelægge hans karriere.

I sagsanlægget, som Deadline har læst, og som kan ses her, står der blandt andet følgende: "Denne handling (sagsanlægget, red.) kommer efter de forkerte og ulovlige handlinger, som en konspiration bestående af anklagede Evan Rachel Wood og hendes on-off partner Ashley Gore aka Illma Gore har foretaget for offentligt at udpege sagsøger Brian Warner aka Marilyn Manson som voldtægtsmand og misbruger – en ondskabsfuld løgn, som har afsporet Warners succesfulde karriere inden for musik, tv og film."


De to anklagede kvinder beskyldes også for at have brudt ind i Mansons computer og sociale medieprofiler for at plante fiktive beviser på, at Manson skulle være i besiddelse af ulovlig pornografi, ligesom de anklages for at have fremstillet et fiktivt brev fra en FBI-agent, der skulle bevise, at Mansons påståede ofre og deres familier var i fare, og at der var en FBI-undersøgelse mod Manson i gang.

Kvinderne anklages også for at have skrevet breve til en række andre kvinder med detaljerede instrukser om, hvad de skulle beskylde Manson for, blandt andet at have filmet en mindreårig.

"Det er vigtigt at skelne mellem karakteren Marilyn Manson og mennesket Brian Warner," siger Mansons advokat Howard King til Deadline med henvisning til Mansons image som grænsesøgende chokrocker.


Siden anklagerne mod Manson kom frem, har han både mistet sit pladeselskab, sit koncertagent og sin mangeårige manager, ligesom han har fået flere planlagte medvirkener i tv-serier aflyst.

Evan Rachel Wood har endnu ikke kommenteret sagsanlægget mod hende.

Det var tilbage i januar 2021, at Evan Rachel Wood på sine sociale medier beskyldte ekskæresten Marilyn Manson for seksuelle overgreb. Siden er adskillige kvinder kommet med lignende beskyldninger. I februar 2021 indledte politiet i Los Angeles en undersøgelse af Manson, en undersøgelse som ifølge Deadline stadig er i gang. Manson er endnu ikke sigtet for noget.


Den 15. marts har HBO premiere på dokumentaren Phoenix Rising om Evan Rachel Woods og andre kvinders anklager mod Manson.

LÆS OGSÅ: Dokumentar om Evan Rachel Wood og anklagerne mod Marilyn Manson får premieredato

ANNONCE