Nyhed

Nicklas Sahl udgiver ny single og annoncerer nyt album – og tager på turné

GAFFA.dk - alt om musik

Nicklas Sahl har under pandeminedlukningen brugt tiden i studiet for at skrive sange til sit andet album.

God Save The Dream er titlen på både Nicklas Sahls andet album, der udkommer den 6. maj 2022, og det er samtidig titlen på den single, artisten i dag udgiver. Hør sangen nedenfor.

Siden sit gennembrud i 2018 med sangene “New Eyes” og “Planets” har Nicklas Sahl bragt sin musik til tv-shows, radioer og store koncerter.


Sammenfaldet med pandeminedlukningen og Nicklas Sahls tid i studiet banede vejen for refleksion og en lyst til at skabe noget, mennesker kunne samles om. Det er et af de gennemgående temaer i musikken.

Om God Save The Dream siger Nicklas Sahl:

“Det var jo fuldstændig fantastisk at opleve den ene store drøm efter den anden blive opfyldt – men som bølgerne voksede, så voksede forventningerne og meningerne til mig og min musik naturligvis også – både fra holdet omkring mig og ikke mindst fra mig selv – og dem var jeg nødt til at slippe, før jeg kunne gå i gang med at skabe ny musik,” fortæller Nicklas Sahl. 


“Sangen 'God Save The Dream' er historien om min rejse som musiker indtil videre. Fra da jeg som lille dreng blev forelsket i musikken og drømte om at blive rockstjerne, til musikken rent faktisk blev min levevej, og jeg pludselig var en del af den her kæmpestore maskine af en industri. Sangen er en hyldest til drømmene og et opråb til at turde at stole på sin egen intuition på rejsen mod sine drømme både i medvind og i modvind.”

Nicklas Sahl udgav i 2020 sit første fuldlængdealbum, Unsolvable, som GAFFAs anmelder var yderst tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Alting løser sig før eller siden – det er Nicklas Sahls debutalbum beviset på


Efter albummets udgivelse fredag den 6. maj drager Nicklas Sahl ud med sit band til landets fire største byer for at spille de første headliner-koncerter siden 2020. Han tager duoen Soon med, som står for opvarmning til koncerterne på turnéen.

Datoerne er:

12. maj: Skråen, Aalborg


13. maj: Vega, København

20. maj: Posten, Odense

21. maj: Train, Aarhus


Billetter til koncerterne kan købes via United Stages hjemmeside

ANNONCE