Nyhed

Oliver Sim fra The xx solodebuterer: “Inderst inde er den selvironisk og pervers”

GAFFA.dk - alt om musik

"Romance With a Memory" er ude nu

I det første afsnit af The xx’s radioprogram, Interludes Radio på Apple Music 1, gav Oliver Sim premiere på solodebutsinglen "Romance With a Memory", som udgives i dag. I radioprogrammet fortalte han om sin angst for at udgive musik under eget navn, hans samarbejde med Jamie xx fra The xx og sin fascination af gyserfilm. 

"Det er den første sang, jeg udgiver helt selv uden bandet. Og det er nok det, der skræmmer mig mest, nemlig at udgive musik under mit eget navn. Det er den første sang, jeg lavede med Jamie til mig selv. Vi skrev den hjemme hos Jamie i det østlige London på en grå efterårsdag. Det er meget nemt for mig at gå i autopiloten og lave dyb og eftertænksom musik, men denne her var meget sjov at lave. Den er både sjov at lytte og danse til, men inderst inde er den selvironisk og pervers; min favoritkombination af alt."

Han fortæller også om, hvad der fascinerer ham ved gyserfilm som Ondskabens øjne.

"Jeg så filmen og mødte derved Buffalo Bill og Hannibal Lecter for første gang, da jeg var 11 år gammel, og det var kærlighed ved første blik. Jeg er en meget ræd og ængstelig person, men jeg vender tit tilbage til frygten, fordi den fascinerer mig. Det giver mig en tryghed og en slags kontrol over min frygt. Mange af mine venner er lige sådan. Jeg tror, at ængstelige sjæle drages mod frygt."

LÆS OGSÅ: Modig koncert fra The xx

ANNONCE