Nyhed

Roxette er tilbage – tre år efter sangerindes dødsfald

GAFFA.dk - alt om musik

I 2019 gik frontkvinden Marie Fredriksson bort ved døden, hvilket satte al aktivitet for bandet på pause. Nu er Roxette tilbage, under nyt navn og med nye sangerinder.

Som en af Skandinaviens største popgrupper, med kæmpe hits såsom ”It Must Have Been Love”, ”The Look” og ”Listen To Your Heart”, var det en tragisk nyhed, da Marie Fredriksson i december 2019 tabte sin 17 år lange kamp med cancer. Siden hun var den definerende stemme for duoen, så det i mange henseender ud til, at Roxette havde sunget sit sidste vers.

Men for sangskriver og guitarist Per Gessle, Roxettes anden halvdel, er der mere at komme efter. Det er nemlig blevet offentliggjort, at Roxette nu har skiftet navn til PG Roxette og er blevet til en trio frem for en duo, bestående af Gessle, Helena Josefsson og Dea Norberg, der begge har været korsangere i Roxette.


Som Gessle udtaler til Göteborg Posten: ”Jeg prøver ikke at erstatte Marie, og det er heller ikke det jeg vil. Det var en fantastisk drøm, vi delte sammen. ”

I sammenhæng med denne offentliggørelse varsler PG Roxette også ny musik og koncertdatoer. Ikke nok med en mindre forårsturné, hvor denne nye bandkonstellation vil spille akustiske udgaver af udpluk fra hele Gessles diskografi, der også tæller bandet Gyllene Tider, så står de også klar med en ny single til maj og et nyt album, der indtil videre ser ud til at skulle udkomme til september.

LÆS OGSÅ: GAFFAs nekrolog om Marie Fredriksson – i takt med tiden.


ANNONCE