Nyhed

Scorpions kickstarter den danske sommer

GAFFA.dk - alt om musik

Rocklegenderne har udgivet deres studiealbum nummer 19, Rock Believer, og fejrer tilmed 50 års jubilæum for deres debutalbum fra 1972. I milepælenes kølvand er de nu klar til en verdensomspændende turné, som også rammer Danmark.

Fredag den 10. juni 2022 besøger Scorpions Jyske Bank Boxen i Herning. Opvarmning leveres af Eddie Van Halens søn, Wolfgang Van Halen, som optræder med bandet Mammoth WVH.

Turnéen indledes den 26. marts i Las Vegas. Medio april krydser bandet Atlanten for at fyre op under ni europæiske lande, hvor de eksempelvis skal spille i Accor Arena i Paris; et af kontinentets største indendørs spillesteder med plads til 20.000. De giver endvidere seks koncerter i Tyskland.

Scorpions har markeret deres status som et af historiens største rockbands med over 120 millioner solgte plader, mere end 5000 koncerter verden over og store hits som "Rock You Like a Hurricane", "Still Loving You" og “Winds of Change”.

Bandet brugte tiden under pandeminedlukningen i et studie i bandets hjemby Hannover. 

Om Rock Believer fortæller frontmand Klaus Meine, at “Albummet er skrevet og indspillet i Scorpions DNA med kerne-Schenker/Meine-kompositioner. Vi indspillede albummet som et band live, i ét rum, som vi gjorde tilbage i 80’erne. Vi kan ikke vente med at komme i gang og endelig spille for vores fans igen.” 

Rock Believer udkom den 11. februar i år. Den første single var nummeret “Peacemaker”, som bandet offentliggjorde i oktober 2021.

Billetsalget starter fredag den 25. marts via livenation.dk og ticketmaster.dk. 

Sidst, Scorpions spillede i Danmark, var på Copenhell 2019, hvor GAFFAs anmelder eksalteret uddelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Scorpions' festfyrværkeri

Varm op med singlen "Peacemaker" fra Rock Believer.

ANNONCE