Nyhed

Spot Festival klar med 11 nye navne

GAFFA.dk – alt om musik

Spot Festival er i dag klar med 11 nye navne til 2022-plakaten, heriblandt finder man Xander Linnet og Blæst. 

Den aarhusianske festvial Spot er kendt for at sætte vækstlaget i fokus, når de hvert år forvandler Aarhus til en musikalsk legeplads. På plakaten til dette års festival tilføjes 11 musikere, der strækker sig lige fra eksperimenterende pop til provokerende punk fra Færøerne.

Blæst (billedet) er lyden af ungdom. Med deres indiepoppede univers kombinerer de funk, groove og synthesizers. Bandet er garant for at skabe en fest, der emmer af ungdom og kærlighed.


Xander Linnet er både sanger, sangskriver og rappper. Hans musik rummer både kærlighedens kvaler og ungdommelig livsglæde, og med sine mange dansable sange bliver han formodentlig et hit på festivalen, når feststemningen skal peake. 

Tachys er et musikalsk projekt mellem Tobias Wilner (Blue Foundation, Bichi, Ghost Society) og Jonas Bjerre (Mew, Apparatjik). De eksperimenterer i et grænseland inden for popmusikkens univers, og koncerten bliver efter alt at dømme en særlig oplevelse, hvor musikken er i fokus.

First Hate er en kult-duo fra den københavnske undergrund, der bringer deres helt egen lyd med sig, når de indtager Spot Festival med deres transcenderende tilgang til genre og popmusikken. En feststarter af de helt store. 


LÆS OGSÅ: Spot Festival klar med 10 nye navne – heriblandt en seksstjernet kunstner

Billetter til Spot Festival 2022 kan købes med 100 kroners GAFFA Plus-rabat for alle GAFFA-læsere lige her.

Alle 11 tilføjelser kan ses herunder:


Blæst

Xander Linnet

First Hate 


Joe And The Shitboys

Resa Saffa Park

FABER


Rikke Thomsen 

Tachys

KAMMA


SASO

SAGT PÆNT

Varm op med Blæsts "Kig op fra gulvet":


ANNONCE