Nyhed

Tivoli Friheden annoncerer ny scene og musikprogram

GAFFA.dk - alt om musik

Når Tivoli Friheden slår dørene op skærtorsdag den 14. april kl. 11.30, kan de tilmed annoncere en ny scene og et musikprogram med 19 store, danske artister i løbet af åbningssæsonen.

Til deres 119. sæson kan Tivoli Friheden prale med en ny 245 kvadratmeter udendørsscene, som har plads til 17.000 gæster. Den nye scene udskifter Friluftsscenen. 

Scenebygningens grønne omgivelser udgøres af et langt åløb, som er indhyllet i grønne buske og store bøgetræer. Fredag den 6. maj bliver scenen indviet af Tina Dickow.


Derudover vil en række bands og artister optræde på scenen i løbet af åbningsperioden. Der er eksempelvis tale om Aqua den 20. maj, tv-2 den 27. maj, Scarlet Pleasure den 24. juni, Christopher den 19. august og Dizzy Mizz Lizzy den 2. september. Det fulde program for åbningsperioden opdateres løbende.

Foruden den nye scene vil der i selve scenebygningen være nye restauranter, “Madscenen” og “Backstage”, som forventes åbne over sommeren. Tivoli Friheden bevarer endvidere højtider og traditioner som Fed Fredag, Halloween og Jul i Friheden.

LÆS OGSÅ: Rockstjerner i strikvest spiller op til genåbning


Bedre lyd, bedre indkig og bedre mad

Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, har store forventninger til årets sæson. Foruden de ovenstående nyheder er der et nyt tema og et nyt musikkoncept om lørdagen.

”Tivoli Friheden er balancen mellem tradition og fornyelse. Den helt store nyhed til sæsonen 2022 bliver vores nye store udendørsscene, der giver et markant kvalitetsløft i oplevelsen – og det lige fra bedre lyd, bedre indkig til scenen, bedre mad på nye restauranter – til endnu mere hygge under temaet ”festival hver fredag”. Og det nye er også, at vi lancerer musikalsk underholdning på udvalgte lørdage. Og musikken – ja, den er stadig valgt fra den øverste hylde på den danske musikscene”.


Tivoli Friheden åbner skærtorsdag den 14. april kl 11.30. Læs mere om deres tilbud på deres hjemmeside.

ANNONCE