Nyhed

Endelig kom Googles telefoner til Danmark

Pixel-mobilerne er ikke nye, men det er først fra i morgen, at de kommer i handel i Danmark

De nye smartphones fra søgegiganten Google, Pixel, kommer endelig til Danmark. De har været efterspurgt længe, og mange fans af Google har draget til udlandet for at købe deres mobiler.

Det er så ikke længere nødvendigt, for fra i morgen kan Pixel-mobilerne købes i Danmark. Mere præcist er det de helt nye Pixel 7 og Pixel 7 Pro vi nu får glæde af i vores lille land, seks år efter de første Pixel-mobiler så dagen. Google vælger også at sende Pixel 6a på det danske marked – en smartphone der blev lanceret i USA tilbage i foråret.

Pixel-mobilerne har i mange år fået store roser med på vejen for deres kamera, der lader brugeren skabe fede oplevelser, både når det kommer til billeder og video, og Google lover i en pressemeddelelse, at de har helt nye niveauer af optisk zoom, og en funktion de kalder Magic Eraser, eller det magiske viskelæder, hvor kunstig intelligens kan fjerne forstyrrende elementer fra billeder.

Pixel 7 har en 6,3” OLED-skærm, mens Pro-modellen har en 6,7” skærm – og en anelse bedre opløsning. Hvor 7’eren har et dobbelt kamerasystem på 50MP med 2x optisk zoom og 4K video med 60 billeder i sekundet, har Pro-modellen et tredobbelt kamerasystem med optisk zoom på 10x, samt en teknologi Google kalder for Superzoom, der gør det muligt at have op til 30x digitalt zoom.


Priserne for de nye mobiler er heller ikke så fælt høje. Pixel 7 Pro med 256GB får en pris på omkring 7.800 kroner, mens Pixel 7 med tilsvarende lagerkapacitet skal koste omkring 5.800 kroner.


LÆS OGSÅ: Støjreduktion, der fjerner støjen og ikke musikken

ANNONCE