Nyhed

Kompakt soundbar lover bedre oplevelser til film, tv og musik

Med masser af teknologi lover Smart Soundbar 600 exceptionel og medrivende lyd

Vi kender bedst Bose fra deres headsets, ikke mindst deres Quiet Comfort-serie. Men Bose har mange andre produkter på hylderne, og nu har de lige udvidet serien med den nye Smart Soundbar 600, der får masser af rosende ord med fra producenten. Den er udstyret med Dolby Atmos og Bose TrueSpace, og det får Bose til at love exceptionel og medrivende lyd, både til film, tv og musik.

Det skulle den blandt andet klare ved at sende dialog, stemmer, lydeffekter og instrumenter til præcist det sted du forventer, de kommer fra.

Den lille kompakte soundbar har indbygget understøttelse for streaming via både WiFi, Bluetooth, Chromecast, Spotify Connect og Apple AirPlay 2, og hvis du har enten en Google- eller Amazon-konto, kan den også styres med deres respektive stemmeassistenter.


Det betyder blandt andet, at det er muligt at tænde tv’et via Bose Voice4Video, skifte input eller kanal, og at man med Bose SimpleSync kan parre soundbaren med kompatible Bose-hovedtelefoner eller Bluetooth-højttalere for at gøre lytteoplevelsen endnu bedre.

Smart Soundbar 600 har fem transducere, der sikrer en omsluttende lyd, der består af to racerbaneformede transducere, som sender lyden horisontalt ud i rummet, en center tweeter til dialogen og to transducere, der sender lyden opad, hvilket skulle sikre, at lyden blive reflekteret fra loftet.

I pressemeddelelsen fortæller Bose, at via Bose QuietPort leverer den lille soundbar en dyb bas med næsten ingen forvrængning uanset lydstyrken.


Boses nye soundbar skulle være kunstfærdigt designet til at være lille og kompakt, med en højde på kun 5,61cm, en dybde på 10,39cm og en længde på kun 69,44cm.

Soundbaren kan kobles sammen med alle Boses smarthøjttalere og soundbars, så du kan oprette multirumsystemer, og tilkoble basmoduler og baghøjttalere.

LÆS OGSÅ: Retrohøjttaler lover masser af god lyd


ANNONCE