Nyhed

Retrohøjttaler lover masser af god lyd

Nyt dansk højttalermærke lover en autentisk musikoplevelse

Der er dukket et nyt, dansk højttalermærke op på markedet, Vestlyd. Deres nye powermonitor kommer i et klassisk retrodesign og lover at have en lyd, der blæser brugeren omkuld med både bas, åbenhed og dynamik.

I en pressemeddelelse fortæller administrerende direktør i Nordic Hi-Fi A/S, Henrik Reinholdtsen, der står bag Vestlyd, at målet med Vestlyd har været at tage brugerne tilbage til en tid, hvor pointen med en højttaler var at være en høj højtaler. Til et tidspunkt, hvor funktion var prioriteret frem for form.

”I modsætning til i dag, hvor de fleste gadgets er designet med den holdning, at æstetik er vigtigst, mens lyd er noget sekundært,” skriver Henrik Reinholdtsen.

Vestlyd skulle, ifølge pressemeddelelsen fra Nordic Hi-Fi A/S, ved første øjekast ligne en forvokset Marshallmonitor. Der skulle også være klare vintage-referencer til blandt andet Tannoy, Cerwin-Vega samt JBLs L100.

Vestlyd lanceres i to passive udgaver, V12C på 12” og V15C der er på 15”, hvor prisen kommer til at ligge på omkring 14.000 kroner/par hhv. 20.000 kroner/par.

LÆS OGSÅ: Soundbar der passer under computerskærmen

ANNONCE