Nyhed

Mas annoncerer koncerter - opfordrer publikum til at spænde sikkerhedsselen

Rapperen fra Rødovre spiller i Aarhus og København til vinter

Mas spiller til december på Volume Village i Aarhus og Ideal Bar, Vega i København. Han er i øjeblikket aktuel med sangen ”Ovenpaa” med Thor Farlov.

”Det er første gang, jeg for alvor får lov til at lave headlinershows. Så det er virkelig stort for mig personligt. Det bliver federe end nogensinde før, og der kommer til at ske en masse på scenen. Jeg håber, at folk har spændt sikkerhedsselen!,” siger den 23-årige rapper i en pressemeddelelse.

Tilbage i november 2021 udgav Mas debut-ep’en, Venteværelset, der handler om ungdommen, hvor man venter på den eneste ene og sit gennembrud, mens voksenlivet nærmer sig.

Albummet fik fire ud af seks stjerner af GAFFA, der beskrev det som et ”veludtænkt koncept med masser af potentiale.”


”Udgivelsen er generelt velproduceret på lydsiden, og den lyriske præstation fra MAS er forholdsvist jævn,” skrev GAFFA og fortsatte:


”Men det er dog en smule ærgerligt, at der på tekstsiden lægges mere energi i fortællinger om ulykkelig kærlighed end i den ungdommelige eksistentialisme, som venteværelsesmetaforen ellers lægger op til.”

Men nu er han klar med ny musik og nye koncerter.

”For tiden arbejdes der hårdt på at fuldende et album jeg begyndte på i starten af året. Udover det kommer der nogle sange i samarbejde med forskellige artister, som jeg er utrolig stolte af. Jeg håber, at I alle vil tage godt imod dem,” udtaler Mas.


Billetterne blev sat til salg onsdag den 28. september, og man kan købe dem her.

LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE OG INTERVIEW: Rapperen MAS er klar til at overtage hele spillet

Koncerter


Fredag den 9. december – Aarhus, Volume Village

Lørdag den 10. december – København, Ideal Bar, Vega

ANNONCE