Nyhed

Soundbar, der passer under computerskærmen

Lille ny soundbar fra Creative lover bedre lyd til gameren

Vi kender primært soundbaren som en gadget, der ligger under tv-skærmen, og gør vores oplevelser foran husaltret lydmæssigt bedre. Men det er ikke kun foran skærmen, at god lyd er vigtig. Om vi ser film, gamer eller surfer på YouTube bliver oplevelsen også bare bedre, hvis vi får bedre lyd.

Det ønsker Creative at adressere med deres nye soundbar, der er rettet til computerfolket – specielt dem der gamer. Navnet er Sound Blaster Katana V2X, og den er designet til at optage så lidt plads som muligt på bordet, men Creative lover stadig, at den giver en god lydoplevelse.

Udover at selve soundbaren er blevet mindre, er den tilhørende subwoofer også skrumpet. Creative oplyser i pressemeddelelsen at den er blevet hele 40 procent mindre end forgængeren. Den maksimale effekt er på 180 watt, og det skulle gøre den god til gaming i mindre rum.

Soundbaren leverer multikanallyd i HiFi via den indbyggede trippel-forstærkede Xamp-teknologi. Det sker via en indbygget digital signalprocessor, der forsyner diskant-, mellemtone- og subwoofer-driveren enkeltvis.

Udover at det giver en rigtig god lyoplevelse til musik og film foran computeren, skulle Sound Blaster Katana V2X også give en markant bedre lydoplevelse for gameren.

Den er nemlig udstyret med SXFI Battle Mode, der skulle forstærke lydsignaler under kamp, både for retning og afstand. Den har også Scout Mode, der fokuserer på lyddetektering, så modstandere høres, før du kan se dem på skærmen.

Til alle os, der også nyder en god film på computerskærmen, er den udstyret med en Dolby Audio-dekoder, der skulle give filmiske lydoplevelser – både ved spil og film på f.eks. Netflix, Disney+ og Amazon Prime.

Prisen er ikke så overvældende endda, den lille soundbar, inklusiv subwoofer, kan erhverves for omkring 2.300 kroner eller mindre, alt efter hvor du leder efter den.

LÆS OGSÅ: Støjreduktion, der fjerner støjen og ikke musikken

ANNONCE