Nyhed

Benjamin Hav & Familien annoncerer ekstrakoncert

En enkelt koncert i K.B. Hallen var ikke nok

Benjamin Hav & Familien har spillet på mange festivaler over sommeren, og nu giver de fem koncerter til november, hvor de både besøger Aalborg, Odense, Aarhus og København med deres største liveshow til dato.

Og nu har Hav tilmed annonceret en ekstrakoncert den 26. november i København, da den første er udsolgt.

”Det har været en helt vild sommer. Det er første år på landevejen med Familien. At kunne spille to koncerter i K.B. Hallen er jo kæmpe stort! Familien kommer til at blomstre derinde,” siger Benjamin Hav i en pressemeddelelse i forbindelse med koncerten og fortsætter:


”Og hvis den ene koncert er dårlig, så er man jo sikker på, at man lige kan lave en ommer. Måske én var nok? Men nu har vi to. Det er fedt! 9.000 mennesker sammen med Familien. Det er fremdrift!”

Benjamin Hav & Familien har fået gode anmeldelser sommeren over, blandt andet på Smukfest, hvor han inviterede Martin Hedegaard og Melvin Kakooza på scenen, som du kan se her.

GAFFA anmeldte også koncerten på Bålhøj Festival.

”Hvor Hav på sine album kan virke lidt køligt distancerende i alt sit brillante ordoverskud, den elektroniske housesound og sine intelligente krøllede rim, er hans omrejsende musikfest en inkluderende og altomfavnende enhed,” skrev Esben Suurballe Christensen, da han gav koncerten seks ud af seks stjerner.


Billetterne til ekstrakoncerten bliver sat til salg torsdag den 29. september klokken 10.00, mens billetterne til de andre koncerter kan købes her.

LÆS OGSÅ: Benjamin Hav & Familien giver deres hidtil største koncerter

ANNONCE