Nyhed

BTS klar med koncertfilm - se spektakulær trailer her

Koncerterne i Los Angeles er nogle af de mest sælgende nogensinde

BTS har netop udgivet koncertfilmen fra Permission to Dance on Stage: LA på Disney Plus. Optrædenen fandt sted i Los Angeles, hvor de solgte 214.000 billetter over fire aftener, der førte til, at bandet tjente cirka 240 millioner kroner, skriver NME.

Det er det største beløb tjent fra et billetsalg ved et enkelt koncertsted siden Roger Waters ni koncerter i 2012 i Buenos Aires, Argentina.

Tallene taler deres tydelige sprog om, hvor stor en fanbase K-Pop-gigantgruppen har - et faktum, som også afspejles i gruppens verdensrekord for flest visninger på en YouTube-video i løbet af 24 timer.


Med koncertfilmen kan man nu se optagelser fra de fire udsolgte datoer i vinteren 2021, der viser de farvestrålende armbånd fra fanskaren - populært kaldet BTS’ Army - på det amerikanske fodboldstadion SoFi Stadium, der havde plads til omkring 50.000 fans, da gruppen kom forbi.

Der har været meget omtale af bandet, siden de i juni offentliggjorde, at de vil tage en pause fra hinanden og fokusere på soloprojekter.


”Jeg synes, at vi skal tage tid væk fra hinanden for at lære at blive én igen,” sagde J-Hope til en Festa-middag i juni, skriver Esquire. ”Jeg håber ikke, at du ser det som en negativ ting, og at du ser det som en sund plan. Jeg tror, at BTS bliver stærkere på den her måde.”

Alligevel bliver septetten forenet i Busan i Sydkorea, hvor de holder en gratis livekoncert den 15. oktober for at støtte Sydkoreas bud på at holde 2030 World Expo.

LÆS OGSÅ: BTS slår endnu en Guinness World Record


ANNONCE