Nyhed

Caroline Polachek udskyder dansk koncert

Sangeren udskyder turné for at fokusere på nyt album

Det har været et forrygende musikår for den amerikanske sanger Caroline Polachek. Først ramte hendes sang ”So Hot You’re Hurting My Feelings” TikTok og fik af den grund et massiv boost i forhold til streams.

Derefter aflagde Polachek visit på Charli XCX’s album seneste album, hvor hun medvirkede på sangen ”New Shapes" - iøvrigt flankeret af den franske sanger Christine and the Queens er at finde.

Men fra Polacheks egen musikalske front har der ikke været så meget nyt udover singlerne ”Billions” og ”Bang Bang”, som udkom tidligere på året. Det er angiveligt også grunden til, at hun i dag har annonceret, at hun udskyder sin planlagte europaturné. Hun vil nemlig lægge alle kræfter i at færdiggøre sit kommende album, forlyder det.


Det betyder desværre også, at Polacheks planlagte danske koncert i Vega den 18. oktober har fået en ny dato. I stedet bliver koncerten nu afholdt den 20. februar 2023, hvor det fortsat er spillestedet Vega, der danner ramme om sangerens besøg.

”Det har været et spændende år med at spille shows, og jeg har elsket hvert sekund af det. Men mit nye album er meget tæt på at være færdigt, og jeg har brug for mere tid for at give det den uafbrudte opmærksomhed, som det har brug for”, skriver sangeren på sin Instagramside og fortsætter:


”Processen med denne plade har været meget langsommere for mig på grund af al min rejsen rundt for at turnere med Pang (Polacheks seneste album, red.), men det har været det værd. Den energi, vi har delt ved de forskellige shows, er gået direkte ind i den nye musik. Jeg er så taknemmelig for at have sådan et fantastisk publikum, og jeg vil ikke svigte jer”.

I samme opslag tilføjer hun, at den franske sanger Oklou ikke kommer til at opvarme til de nye datoer, sådan som hun skulle have gjort på den nu udskudte efterårsturné.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Caroline Polachek (@carolineplz)


Da Caroline Polachek, som slog igennem med bandet Chairlift tilbage i 2008, udgav Pang tilbage i 2019, var GAFFAs anmelder blæst bagover. Det resulterede i seks flotte stjerner og en lang række rosende ord:

”Hvis al popmusik var så legesygt, velskrevet og ambitiøst, ville verden være et bedre sted. Betragt det som en trussel: Pang! Du er hypnotiseret – Nu er du Caroline Polachek-fan!”


LÆS OGSÅ: VIDEO: Caroline Polachek på dekadent vinferie i det hinsides

ANNONCE