Nyhed

Depeche Mode deler kryptisk billede på sociale medier

Der er tilsyneladende spændende nyt på vej fra de to overlevende medlemmer

Et kryptisk er netop dukket op på den engelske elektropopgruppe Depeche Modes sociale medier. I baggrunden af billedet ser man et lydstudie, mens man i forgrunden ser datoen ’4.10.22’ skrevet med store, røde bogstaver.

Og hvad betyder det så? Ja, det er virkelig et godt spørgsmål, for det viser sig, at de resterende medlemmer af gruppen, Dave Gahan og Martin Gore, er mænd af få ord.

Der er nemlig ingen beskrivelse af, hvad det ret så kryptiske billede betyder, og hvilken nyhed der i realiteten er tale om.


Uanset, om der er tale om single, album eller turné, vil det være den første af slagsen, siden gruppens tredje medlem, Andy Fletcher, gik bort i en alder af blot 60 år tilbage i maj.


Det er derfor selvsagt uklart, hvad Depeche Mode har tænkt sig at annoncere, men ud fra et tidligere billede, som gruppen har lagt op på deres Instagram profil, kunne noget tyde på, at Gahan og Gore har været i studiet – måske for at indspille nyt musik?


Nyheden med den meget minimale information har også fået fans verden over til at spekulere på, hvad nyheden mon kan være.

Én fan kommenterer blandt andet i et fanforum: ”Der bliver vel ikke annonceret koncert uden et nyt album først. Tænker måske, der kommer et lille singleudspil”.

En anden fan skriver ”Hold nu op, det bliver fedt. Stresser big time over billetter, som ikke engang er offentliggjort”.


Sidst, GAFFA oplevede Depeche Mode live, var tilbage i 2018, da de optråde på Tinderbox-festivalen. Deres optræden fik fem ud af seks stjerner og en masse rosende ord:

”Tinderbox fik bestemt en på oplevelsen, og selvom Depeche Mode måske ikke overraskede mig, så leverede de høj kvalitet og stillede selvsagt med stærkt materiale”.

LÆS OGSÅ: Andy Fletcher fra Depeche Mode er død – blev 60 år


 

ANNONCE