Nyhed

DMA Jazz 2022 annoncerer lineup til årets show

Årets show bliver det hidtil største show i prisens historie

Danish Music Awards Jazz vender den 7. december tilbage. I anledningen af Aarhus’ status som Musikby 2022 river jazz-arrangementet sine sjællandske pløkker op og rykker prisuddelingen til den jyske hovedstad.

Showet finder nemlig – for første gang nogensinde - sted i Store Sal i Musikhuset Aarhus. For fjerde år i træk er det igen skuespiller, musiker og komponist Jeanett Albeck, som indtager værtsrollen.

Til showet optræder en lang række jazzkunstnere, der vil stå for aftenens musikalske indslag. Den tidligere dansktopstjerne Gitte Hænning optræder i selskab med Aarhus Jazz Orchestra. Selvsamme orkester får også besøg af færøske Teitur.

 Derudover spiller den københavnske trio Smag På Dig Selv. Musikhuset får også besøg af den danske sanger Lilly, som optræder sammen med den amerikanske guitarist Gilad Hekselman. Også Pernille Bévort optræder med sin saxofon i Bévort 3 og endelig kan man opleve det aarhusianske søskendeband Døssing.


I år er der indstillet hele 179 album til de syv albumpriser. De nominerede til Danish Music Awards Jazz anno 2022 er dog endnu ikke offentliggjort, men de vil løbende blive delt gennem Jazz Danmarks nyhedsbrev.


Billetsalget er allerede nu startet, og du kan købe billetter lige her. De koster 250 kroner plus gebyr. Har du ikke mulighed for at deltage i Aarhus, bliver showet også transmitteret live på DR P8 Jazz.

LÆS OGSÅ: DMA Jazz 2021 – et varehus med stort sortiment

 


ANNONCE