Nyhed

Nu kan du købe Nick Caves lyserøde luksushjem

Huset med havudsigt i Brighton koster kun knap 28 millioner kroner

Nick Cave og hans hustru Susie Bick har netop sat deres hjem i Brighton igennem 20 år til salg, skriver Evening Standard.

En faktor i parrets beslutning om at sælge huset er, at de er begyndt at tilbringe mere tid i London, hvor de – også her i et lyserødt hjem – har det bedst, som Cave fortæller.

Tilbage i 2002 købte de en etage i Brighton-hjemmet for en sum på godt 165000 pund (knap 1,4 millioner kroner), og med tiden købte de også en tilstødende ejendom, hvorefter disse blev kombineret og blev parrets mangeårige hjem – med masser af plads.


Huset har nemlig fem etager. Foruden dets otte værelser og to køkkener findes der også fire badeværelser, et bibliotek, en sauna og et fitnessrum. Den nederste etage fungerer desuden som en lejlighed i sig selv med separat indgang, hvor man her finder to af værelserne, en lille stue, et køkken og et badeværelse.

Kælderlejligheden har fungeret som Caves arbejdsværelse(r), hvor han har skrevet en stor del af sine sange siden årtusindskiftet.


En rekonstruktion af arbejdsværelset kunne opleves som led i den roste Cave-udstilling Stranger than Kindness på Den sorte diamant i København - en udstilling, som også bragte Cave til Danmark i efteråret 2020.

Den lyserøde farve er, i samspil med interiørets regnbuefarver, et gennemgående tema i parrets hus og pryder også væggene i en af stuerne, hvor Caves store klaver er placeret med udsigt til havet.

Huset er designet af arkitekten Charles Augustin, der står bag designet af flere ejendomme i Brighton.


Nick Cave og Susie Bick blev gift i 1999, hvorefter de flyttede til Brighton, som Cave har et særligt tilhørsforhold til:

”Brighton er så langt ud på kanten af England, som du kan komme, før du falder i vandet. Australiere har altid en tendens til at klamre sig til kanten. Jeg kan godt lide at have en udsigt. Jeg er glad for udsigten. Jeg kigger bogstavelig talt ud over havet, det er dejligt”, fortæller Cave – her citeret fra Evening Standard.

Tilbage i 2015 mistede Cave sin 15-årige søn Arthur - en begivenhed, der fik ham og familien til at flytte til Los Angeles, da det på daværende tidspunkt var for trist at blive i Brighton. Efter noget tid flyttede de dog tilbage, som Cave fortæller:


”Vi tog tilbage, da det gik op for os, at hvor end vi boede, så følger sorgen med os”.

Men nu er huset altså sat til salg, da parret nyder at tilbringe tid i London i et andet lille, men hemmeligt, lyserødt hus.

Se billeder af huset HER.

LÆS OGSÅ: Nick Cave fremviser keramikudstilling i selskab med Brad Pitt

ANNONCE