Nyhed

Ny smartphone lover imponerende stereolyd

For første gang understøtter Motorolas mobiler Dolby Atmos

Smartphone-producenten Motorola har lige lanceret moto e22 og moto e22i som, ifølge producenten, lover brugerne stereolyd i høj kvalitet. Samtidig kommer mobilerne også med en skærm med meget høj opdateringshastighed.

Faktisk lover Motorola, at du kan tage teatret med dig rundt, så længe du har moto e22 i lommen. Den nye mobil er nemlig udstyret stereohøjttalere, der kan sende lyd ud i flere retninger takket være Dolby Atmos-teknologien. Samtidig skulle stereohøjttalerne levere en imponerende bas og klare vokaler – selv ved høj volumen.

Motorola fortæller i pressemeddelelsen, at Dolby Atmos giver rige detaljer i lyden, uanset hvilken form for underholdning du bruger mobilen til.


Skærmen skulle også være med til gøre oplevelserne med mobilen større. Den nye moto e22 har fået en stor skærm, og den er udstyret med et 16MP AI-drevet kamerasystem, der begge skulle være med til at gøre oplevelserne bedre.

Sammen med moto e22 har producenten også lanceret moto e22i, der dog ikke har helt samme muligheder som e22. Blandt andet er der kun en enkelt højttaler, der dog stadig understøtter Dolby Atmos, og hvad de kalder for multidimensional lyd.


Skærmen er lige så stor som e22, og kameraet er også her på 16MP. Motorola fortæller dog intet om, hvorvidt kamerasystemet også her understøttes af AI.

Samtidig er mobilerne af den virkelig billige type – motto e22i får således en pris på omkring 950 kroner.

LÆS OGSÅ: Headset skrumper men lover bedre lyd


ANNONCE