Nyhed

Nyt GAFFA på gaden i dag: Mød Saveus, Naja Rosa, Behemoth og mange flere

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

I dag er GAFFAs septembernummer på gaden. Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere.

Du kan nu læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 29 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her. 

I denne måned pryder Saveus forsiden. Han har skabt sit andet album Rainman mellem benspænd og forsøg på at overskride egne grænser og prøver at bevare begge ben på jorden trods tårnhøje ambitioner.


Naja Rosa er aktuel med sit første album i otte år. Hun har dog langtfra stået stille siden sidst og blandt andet turneret med sin mor Annisette i Savage Rose, og sangene på det nye udspil er skabt rundt om i verden, før de endelig fandt hjem.

Efterhånden har Behemoth kæmpet sig op til at være en del af metalscenens helt hårde kerne. Vi har talt med den karismatiske sanger Nergal, der tordner imod cancel-kulturen.

Rina Sawayama spillede på årets Roskilde Festival på et afbud – og imponerede. Vi mødte ved den lejlighed den japansk-britiske genrejonglør, der er på vej med nyt album.


Oliver Sim, sanger og bassist i The xx, går solo med albummet Hideous Bastard, der sætter temaerne skam og frygt på spidsen. Vi har fået en indgående samtale med ham om seksualitet og kønsnormer og om at blive diagnosticeret med HIV i en alder af 17 år.

Du kan også læse interviews med de nye danske navne Elle Elle og Solen Er Sexet, med amerikanske Russian Circles og med skuespilleren Anders W. Berthelsen, aktuel i filmen Bamse, der fortæller om sit forhold til musik.

Som sædvanlig har vi også masser af albumanmeldelser samt vores Tech-sektion med nyheder og anmeldelser om musikgadgets og det, der ligner.


Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion. Heriblandt redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event og Live-nyheder.

Rigtig god fornøjelse med GAFFA september 2022!


ANNONCE