Nyhed

The Raveonettes udgiver nyt minialbum

Albummet markerer deres 20-års jubilæum

For under en måned siden blev det offentliggjort, at den danske duo bestående af Sharin Foo og Sune Rose Wagner til efteråret skal turnere Danmark rundt, hvor de besøger syv spillesteder. Til turnéen genopfører de deres 20 år gamle debut-minialbum Whip It On!

Tilbage i 2002, da Whip It On! udkom, var der i albummets booklet en reklame for et andet minialbum, som ville udkomme senere samme år - det gjorde det bare aldrig.

Det gik nemlig så godt for The Raveonettes' karriere, at de drog ud på en verdensomspændende turné, underskrev en kontrakt med det amerikanske pladeselskab Colombia Records og fokuserede på deres andet studiealbum Chain Gang of Love i stedet. 


Så selvom alt gik, som det skulle for gruppen, blev vi alligevel snydt for, hvad vi blev lovet. Det bliver der imidlertid nu lavet om på.

Chain Gang of Love – The OG er titlen på det annoncerede album fra 2002-albummets booklet, og den 14. oktober har du muligheden for at eje det i vinylform - hvor Whip It On! udgør albummets ene side, mens de nye sange kan lyttes til på den anden side.


Dogmer har længe været et kendt fænomen i filmens verden, men ­Whip It On! og Chain Gang of Love – The OG, kan man nu også snuse til kategorien dogme-musik.

Mens Whip It On! består af otte tre-akkords sange i udelukkende Bb-mol, består det nye album i gamle klæder således af otte tre-akkords sange i udelukkende Bb-dur.

GAFFAs anmeldere har historisk set været vilde med The Raveonettes, hvilket har afspejlet sig i dækningen af duoens plader og optrædener. Blandt andet fik deres seneste koncert i Musikhusparken, Aarhus, disse fine ord med sig:


”Koncerten beviste, at hypen fra 2002 bestemt var berettiget, sangene fra dengang holder stadig, og The Raveonettes er fortsat et stærkt liveband”.

LÆS OGSÅ: The Raveonettes tager på dansk turné

ANNONCE