Nyhed

Weyes Blood kommer til Danmark med nyt album

Natalie Mering annoncerer anden del af albumtrilogi og koncert i København

Weyes Blood udgiver den 18. november det nye album And In The Darkness, Hearts Aglow. Det handler om at være i midten af det hele og at søge efter en udvej, lyder det i en pressemeddelelse i forbindelse med udgivelsen.

”Vi er i et fuldt funktionelt helvede. Mit hjerte er et knækket knæklys, som lyser mit bryst op i en eksplosion af oprigtighed,” udtaler Weyes Blood – der til daglig bærer navnet Natalie Mering – i pressemeddelelsen.

I går (den 12. september, red.) udgav Mering første single til albummet, betitlet ”It’s Not Just Me, It’s Everybody,” som du kan lytte til her:

Hun annoncerede i samme forbindelse også en række koncertdatoer, der blandt andet tager sangeren forbi Vega, København, den 1. februar, hvor man vil kunne høre sange fra det nye album. And in the Darkness, Hearts Aglow er anden del af en trilogi, hvor hvert album har et særligt tema.


Titanic Rising var det første, og det handlede om en kommende dommedag.


”Man kan, med en vis portion plat humor, sige, at ambitionsniveauet i sidste omgang bliver det isbjerg, der sænker det ellers usynkelige skib. Et fint, men ikke pletfrit artpop-album,” skrever GAFFAs Simon Heggum i  sin anmeldelse af det (ifølge ham) firestjernede album.

LÆS OGSÅ: WEYES BLOOD-ANMELDELSE: Fredagsfregat i hårde farvande

ANNONCE