Europas største indoor psytrance-event foregår i København – og du er inviteret

Kom med, når nogle af de største internationale navne inden for psytrance og nogle af verdens bedste teams inden for sceneshows samles til ’Elements’ i Forum

I 2014 fik et team med stort kendskab til den elektroniske scene en idé. Den idé har i dag vokset sig til det største indoor psytrance-event i Europa, og år efter år vokser ambitionerne sig endnu større. Elements 2024 er ingen undtagelse.

Inspireret af Bruce Willis-filmen The 5th Element og menneskets tilbedelse af de fire elementer (jord, vind, ild og vand), fejrer eventet harmonien mellem det, der gik forud for os, og det, vi selv har skabt: musikken. Som Elements selv forklarer det, vil de fem elementer under deres event endnu engang ”forenes i harmoni og bringe livet på planeten jorden til et nyt niveau. En hyldest til livet. En hyldest til de fem elementer. Gud skabte mennesket – mennesket skabte musikken”.

Elements foregår i Forum i København den 5. oktober, og når dørene åbner kl. 19:00 kan publikum se frem til 10 timers uafbrudt trance i et venue, der er skabt og iscenesat af nogle af verdens bedste teams inden for decorations, 3D-projektioner og lasershows. Det tæller verdenskendte teams som Mae & Moa, Delta Process, Anzu Creations og 4DVision.

De seneste to år er eventet blevet udsolgt på tværs af samtlige billetkategorier, og igen i år raser billetsalget afsted. Du skal altså være hurtig, hvis du skal sikre dig en billet til Elements’ hidtil største event: Elements 2024.

Det interaktive venue gæstes naturligvis også af nogle af de største internationale navne inden for psytrance. Det gælder blandt andre den indflydelsesrige kunstner, Neelix, der står bag kæmpehits som ”Waterfall” og ”Come Close”, og schweiziske Liquid Soul, der er dømt til at sætte ild til Forums floor med numre som ”Untz Untz” og ”Anjuna”.

Line-uppet i år er fra ende til anden spækket med talenter fra psytrance-miljøet, og derfor kan du foruden Neelix og Liquid Soul se frem til kunstnere som Vegas, Tristan, Phaxe vs Sighter, Blazy, Protonica, Freq, Groundbass og Martin Vice.

I øjeblikket er det muligt at købe almindelige ’Dancefloor-billetter’ (kaldet Phase 3) og Phase 2-VIP. Når du køber en VIP-billet, får du adgang til et eksklusivt lounge-område med fantastisk udsigt over gulvet samt loungemøbler, hvor man kan nyde en velfortjent pause. Derudover inkluderer VIP-billetten fri bar i samtlige af eventets 10 timer, hvor du kan finde alt fra drinks til fadøl, Red Bull, sodavand og snacks.

Du kan købe dine billetter lige her. Vi ses!

ANNONCE