Folkely Festival 2024 er sensommerens højdepunkt

Lokale kræfter, medskabelse og frivillighed er nøgleordene bag musikfestivalen: Folkely Festival, der til august byder på koncerter, standup og kunst i den nordsjællandske havneby, Hundested.

Fra den 22. til 24. august vil Hundested summe af liv, musik, kunst og inspirerende samtaler, når Folkely Festival 2024 løber af stablen. Med havet og skoven som naboer, er rammerne sat for helt særlig sensommerfestival.

En festival med ambitioner

Over tre dage vil festivalen fungere som et springbræt til forandring, hvor folkekultur, fremtid og fest går op i en højere enhed.

"Vi tror på, at fremtidens festival tager ansvar og skaber en positiv indvirkning på samfundet," siger Mark Rydahl, festivalleder. "Folkely Festival er en unik platform, hvor folkelighed forvaltes med lige dele integritet og fremsyn."

Folkely Festivals kerneprincipper lyder som følgende:

Folket:

Festivalen bygger på fællesskab, tilgængelig kultur, rummelighed og social ansvarlighed. Vi ønsker at samle

mennesker og skabe en platform, hvor mennsker mødes. Folkekultur er hjertet i vores festival, og vi er her for folket!

Fremtiden:

ungdom, nye talenter og nysgerrighed er i fokus. Vi tror på at tage ansvar og skabe en positiv effekt, også når festivalen er slut og hverdagen begynder igen. Fremtiden handler om at tage en aktiv del i at forme det område vi lever i, og gøre en postiv forskel der hvor vi kan.

Festen:

Festivalen fejrer frihed, dans og uforglemmelige øjeblikke. Med et ambitiøst program inden for kunst, musik og den gode samtale, lover vi en fest, der er både sjov og meningsfuld.

Musik, standup og børneunderholdning på programmet

Festivalen i 2024 præsenterer et stjernespækkede program, hvor både etablerede navne og spirende talenter indtager scenerne i Hundested. Her kan man glæde sig til koncerter med Oh Land, Icekiid, Hjalmer, Ida Laurberg, Emil Stabil, Kundo, Mekdes, Roya, Laid Back, Ussel og mange flere.

Udover store musikoplevelser på festivalens to scener, er der også standup, kunst og børneunderholdning på programmet, hvilket gør Folkely til en oplevelse for hele familien.

Et Almennyttigt Formål

Bag Folkely Festival står Foreningen Folkely, som arbejder for at skabe positive, almennyttige resultater. Festivalens overskud bliver uddelt til foreninger og projekter, der lever op til visionen om styrke, fælleskaber, demokrati, kulturlivet i nordsjælland

Deltag i sensommerens hyggeligste festival

Billetsalget til Folkely Festival 2024 allerede i fuld gang med billetpriser fra 349,- for dagsbilletter og 749,- for

en partoutbillet. Er du under 18 år, kan du sikre dig et partoutarmbånd for kun 299 kr.

For mere information og billetter, besøg Folkelys hjemmeside www.folkely.dk.

I år forventer Folkely Festival at byde over 4500 gæster og frivillige velkommen på pladsen.

ANNONCE