x
Cass McCombs: A Folk Set Apart

Cass McCombs
A Folk Set Apart

Cass McCombs: A Folk Set Apart

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 11.12.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Rarities, B-Sides & Space Junk er undertitlen på dette værk, der samler op på de mere svært tilgængelige dele af amerikanske Cass McCombs' omfattende bagkatalog – mere præcist sange skrevet og indspillet i perioden 2003-2014.

Den enestående sanger/sangskriver, der har flere nær-mesterværker på samvittigheden, har i løbet af sin karriere demonstreret et flersidet talent, der favner alt lige fra alternativ folk til skramlet garagerock. Netop denne alsidighed dokumenteres eksemplarisk på A Folk Set Apart, og det er i virkeligheden opsamlingens stærkeste trumfkort – den er et fornemt vidnesbyrd om McCombs' kolossale og mangefacetterede talent, og så gør det faktisk mindre, at værket indholdsmæssigt ikke helt matcher de egentlige studiealbum.

Der er dog betydelige godbidder iblandt, og såvel nye som gamle lyttere vil formentlig fryde sig over den punk-pågående Oatmeal, den lige ud ad landevejen-rockende Poet's Day, den emotionelt følte Bradley Manning og den både dybt gyngende og varmt opløftende Three Men Sitting On A Hollow Log.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA