x
Beaty Heart: Till The Tomb

Beaty Heart
Till The Tomb

Indiepop fra en skjult britisk urskov

GAFFA

Album / NUA Entertainment
Udgivelse D. 29.07.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Nu, hvor Glass Animals har givet slip på deres umiskendelige lyd af fugtig junglepop, er det godt, at Beaty Heart kan træde til med deres nye album, som satser alt på de genkendelige omkvæd og den charmerende eksotiske lyd. Till The Tomb har barberet meget af indie-metoden væk fra debuten Mixed Blessings, og det har resulteret i både pop-potentiale og begrænsninger for den spændende produktion.

Raw Gold er albummet i destilleret form. Sangen har et flot og sært, organisk og elektronisk lydbillede og en hjernevaskende gentagelse af et omkvæd, der gør alt for at fæstne sig i lytterens øregang. Flere af albummets sange føles dog lidt amputeret af Beaty Hearts nyfundne religiøse tiltro til popformens refræn. Midten af Till The Tomb bliver kedelig og monoton trods et strømlinet og altid velfungerende lydbillede hele vejen igennem.

Men det londonske trekløver har fundet deres lyd, og det mærker man på åbneren Flora, på titelnummeret og ikke mindst på Glazed, der med sit kiksede tekstunivers, fyldige percussion og elegante blæsere er lige tilpas til den bedst tænkelige skæve popmusik.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA