x
Judith Owen: Somebody's Child

Judith Owen
Somebody's Child

Rutineret singer-songwriting, uden afgørende kant

GAFFA

Album / Twanky Records
Udgivelse D. 02.08.2016
Anmeldt af
Ivan Rod

Walisisk/amerikanske Judith Owen er en efterhånden etableret singer-songwriter. Hun har været på scenen i mere end tyve år og udgivet mere end 10 album i eget navn, og alligevel var det først, da hun i oktober 2015 optrådte i Huset i Magstræde, at almindeligt dødelige i Danmark stiftede nærmere bekendtskab med hende. Her gav hun en, kan man forstå, virkelig god intimkoncert.

På Bryan Ferrys 2015-tour i Storbritannien var Judith Owen support, og på den baggrund er det ikke overraskende, at hun på sit nye album, Somebody’s Child – som primært består af egne numre – også tager fat i Roxy Music-hittet More Than This. Dét nummer er velvalgt, fordi det matcher de bedste af hendes egne numre godt. Heraf må man forstå, at de bedste af hendes egne numre virkelig er gode. Det gælder f.eks. numrene Somebody’s Child” og Mystery, der begge har karakter af ballader.

Desværre er der noget ujævnt og lettere kedeligt over albummet som helhed. Det er som om, det generelt mangler en dybde, tyngde, kant. Det er som om, Judith Owen ikke for alvor har brændt for at formidle, men snarere har stræbt efter at lave noget, vi har hørt før.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA