Nyhed

Premiere: Ny musikvideo sætter fokus på hjemløse

Koncertaktuelle Judith Owen er klar med video til singlen "Somebody's Child"

Den engelskfødte pianist og sanger Judith Owen er nu klar med ny video til singlen "Somebody’s Child" fra hendes nyligt udsendte album af samme navn.

Videoen indledes med ordene: "Nearly 8.000 people sleeps in the streets of London on any given night. 25.000 in Prag, 60.000 in New York City and 82.000 in Los Angeles". På sangen beder Judith Owen os alle om at rette opmærksomheden på de triste skæbner, der lever på gaden, og som vi ofte ikke bemærker i vores travle dagligdag. 

Nummeret er inspireret af en episode, der gjorde et stort indtryk på Owen: "En vinterdag, hvor jeg kom gående på Manhattan, fik jeg øje på en smuk sort kvinde. Da jeg kiggede nærmere efter, kunne jeg se, at hun havde bare tæer, var høj på stoffer, gravid og var iført affaldssække. For at undgå hende gik jeg over på den anden side af gaden – ligesom de fleste gør. I samme øjeblik tænkte jeg: "this is somebody’s child", fortæller Judith Owen. 


I Judith Owens band finder vi blandt anden bassisten Leland Sklar, der tidligere har spillet bas i Toto og for Phil Collins. 

Judith Owens album "Somebody’s Child" udkom den 2. august i år og fik tre stjerner med sig af GAFFAs anmelder Ivan Rod. Du kan læse anmeldelsen her.

Judith Owen og hendes band er i efteråret på en omfattende verdensturné, der inkluderer hele Europa, Norden og USA. Den 24. september gæster de Danmark, når de spiller en intimkoncert på Amagerbro Jazz. Billetter til koncerten kan købes her.


Du kan se musikvideoen med det gode budskab herover.

ANNONCE