Michael Falch: Pludselig Alting Samtidig

Michael Falch
Pludselig Alting Samtidig

En revitaliseret Falch finder en højere flyvehøjde

GAFFA

CD / Universal
Udgivelse D. 11.11.2016
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Michael Falch har rundet de 60 år og bruger anledningen til lige at vende skråen og udsende nogle af sine bedste sange i mange år. Han har heldigvis ikke genopfundet sig selv på Pludselig Alting Samtidig, men nærmere revitaliseret sig selv med helt enkle midler.

Michael Falch har forladt den mere traditionelle rock’n’roll til fordel for en mere melodisk rock, der holder fast i pondus, men også giver plads til hengivelse. Det giver sangene en dejlig friskhed, og med en mere poetisk tilgang til sangteksterne er der også skruet ned for udsagnsrocken, der har kunnet falde lidt tungt hos Michael Falch.

Forvandlingen er ikke sket med nye samarbejdspartnere, men sammen med Lars Skjærbæk og Christoffer Møller, der har stået Michael Falch bi i mange år. De har da også været nænsomme i den musikalske opdatering, der på mange måder er dykket tilbage til både Malurt og Michael Falchs tidligere solomateriale. Den vitale lyd er derfor helt trofast mod Michael Falch, der lyder som en mand med overskud i disse flotte sange. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA