Nyhed

Store navne giver koncerter på spillested bygget af halmballer

GAFFA.dk – alt om musik

En nyt koncertinitiativ i flotte, landlige omgivelser

I kølvandet på aflysningen af næsten alle større musikarrangementer- og festivaler i år har Peter Sørensen fra Beatbox Booking kontaktet sine kolleger og venner i musikbranchen og arrangeret Halm Koncerter ‒ en koncertrække i den smukke vestsjællandske natur. Koncerterne finder sted i august og september på et nyt, alternativt spillested bygget af halmballer, der er blevet skabt specifikt til lejligheden. Se en illustration nedenfor.

På programmet har den alternative koncertrække blandt andre Tina Dickow (billedet), Søren Huss, Michael Falch, The Savage Rose, Folkeklubben, Lis Sørensen, Hans Philip, Lord Siva, Oh Land, Ibrahim Electric og Peter Sommer med Palle Hjorth. Se det fulde program længere nede.


“Som alle andre i min branche er jeg fortvivlet over at have måtte aflyse alt denne sommer. I stedet for at sidde med hænderne i skødet samler jeg en stribe af mine musikalske venner og bekendte til en række koncerter herude i den landlige idyl, hvor jeg bor”, udtaler Peter Sørensen, der er direktør for Beatbox Booking:

“Sammen med min familie og folkene på den nærliggende billedskønne gård Dorthealyst bygger vi et ret enestående spillested med vægge af halmballer, bygget af halm høstet på de omkringliggende marker. Det bliver anderledes, smukt og stemningsfuldt.”

Koncerterne afholdes Dorthealyst i Knabstrup, der er en del af Holbæk Kommune. Billetsalget er startet, og indtil 1. juli er der early bird-rabat på 50,- pr. billet. 


Parkeringspladserne åbner kl. 19:00 og koncerterne starter kl. 21:00. 

Billetter kan købes lige her

LÆS OGSÅ: Den Grænseløse Festival 2021 melder klar – se årets program 


 

Se det fulde program her:

August:


Torsdag d. 12. ‒ Søren Huss med band

Fredag d. 13. ‒ Tina Dickow med band

Lørdag d. 14. ‒ Tina Dickow med band


Torsdag d. 19. ‒ Folkeklubben

Fredag d. 20. ‒ The Savage Rose

Lørdag d. 21. ‒ Michael Falch med band


Torsdag d. 26. ‒ Ibrahim Electric/Palle Mikkelborg

Fredag d. 27. ‒ Peter Sommer Alene med Palle I Verden

Lørdag d. 28. ‒ Dobbeltkoncert med Lord Siva og Hans Phillip


 

September:

Torsdag d. 2. ‒ Dobbeltkoncert med Lasse & Mathilde Trio og Benny Holst Trio


Fredag d. 3. ‒ Lis Sørensen

Lørdag d. 4. ‒ Oh Land & String Quartet


ANNONCE