Milky Chance: Blossom

Milky Chance
Blossom

Tyske alt-poppere fanget i et loop

GAFFA

CD / Universal
Udgivelse D. 17.03.2017
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Den tyske alternative-duo, der gæstede Tinderbox for et par år siden, er parat med opfølgeren til deres fremragende debut Sadnecessary fra 2014. Desværre er der ikke sket så meget for bandet, og Blossom lyder som gammel Riesling på nye flasker.

Der er masser af akustisk guitar på albummet, der igen smyger sig elegant ind og ud mellem elektroniske beats. Firebird er tæt på Yoav i sit udtryk, og den kække Clouds virker som en mere organisk udgave af den poppede legesyge, man finder hos Empire of the Sun. Stærkest står den mundharpe-drevne Cold Blue Rain, der mikser moderne pop og lyden af klassisk ska på finurlig vis.

Genrelegen fungerer som udgangspunkt fint, og det er ret imponerende, hvordan Milky Chance formår at skabe sammenhæng mellem caribiske toner, moderne elektronisk indiepop og det mere folk-klingende.

Desværre mangler der variation. Både fordi musikkens virkemidler over en kam er de samme, og så fordi Clemens Rehbeins let nasale stemme er noget ensformig trukket ud over 14 lidt for ens melodier.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA