Nyhed

Playliste: Hør de 10 mest streamede Tinderbox-kunstnere

Varm op til festivalen med de 10 største hits fra Tinderbox-navne

Det er artisterne bag nogle af de numre, vi har streamet allermest, der til sommer dukker op på de danske festivaler. I 2014 rundede britiske Calvin Harris 1 milliard afspilninger på Spotify, og da året løb ud, var han den 9. mest spillede artist i Danmark og den fjerde mest spillede globalt. Han spiller til sommer på Tinderbox i Odense.

Sam Smiths album "In The Lonely Hour" var sidste år det næstmest streamede album i verden og nummer tre i Danmark. Sam Smith spiller til sommer på NorthSide i Aarhus. Og så kan det da godt være, at ingen dansk festival har haft held til at indfange det hotteste navn af alle – britiske Ed Sheeran.

GAFFA har herunder samlet en playliste-top 10 over de mest streamede hits, du kan opleve på Tinderbox fra 26.-28.juni. Hør sangene nedenfor på Spotify og WiMP.

10. Major Lazer – Watch Out For This                      

Festaberne hitter aktuelt med danske Mø, hvor "Lean On" er afspillet 44 millioner gange på Spotify. Største hit er dog fortsat "Watch Out for This" med 59 millioner afspilninger.

9. Duke Dumond – I Got You 

Godt 69 millioner gange har "I Got You" roteret på Spotify. Duke Dumond spiller fredag.

8. Sheppard – Geronimo

115 millioner afspilninger. Sheppard spiller på Tinderbox fredag.

7. Echosmith – Cool Kids

Topscoreren blandt flere pophits er "Cool Kids" med 151 millioner afspilninger. Fredag på Tinderbox får du den live.

6. Milky Chance – Stolen Dance                      

Lørdag spiller Milky Change "Stolen Dance" som deres største hits. Nummeret er spillet mere end 180 millioner gange på Spotify.

5. Ellie Goulding – Burn

Søndag lukker festen med flere massive hits. "Love Me Like You Do" er streamet 165 millioner gange, men når ikke "Burn"s 191 millioner afspilninger.

4. Robin Schulz – Prayer in C.

Så rundede vi 200. "Prayer In C." er det enestående monsterhit fra Robin Schulz med 225 millioner afspilninger. Koncerten er fredag.

3. Calvin Harris (billedet) – Summer 

Som nævnt i indledningen den fjerde mest streamede artist overhovedet i 2014 med mere end 1 milliard afspilninger. Det vidner om et bredt hitkatalog, hvor "Summer" er den mest aflyttede med 269 millioner. Der er fest fredag aften.

2. Hozier – Take Me To Church 

Måske en alternativ festivalkunstner, men Hozier har med "Take Me To Church" ramt et hit, der er afspillet 286 millioner gange på Spotify. Spiller fredag på Tinderbox.

1. Passenger – Let Her Go

Onde tunger vil tale om et one hit wonder, for "Let Her Go" er aldrig tilnærmelsesvis blevet fulgt op. Men Passengers største hit er til gengæld afspillet mere end 310 millioner gange på Spotify og kan uden tvivl høres på Tinderbox søndag.

ANNONCE