x
Take That: Wonderland

Take That
Wonderland

Take That burde have stoppet, mens legen var god

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 24.03.2017
Anmeldt af
Sara Elisabeth Nedergaard

30 år og syv album skulle der gå, før Take That begavede verden med et af de mest kiksede albumcovers nogensinde, hvilket egentlig går i fin tråd med det dertilhørende album. Man fornemmede, at Gary Barlows dømmekraft var langsomt dalende, da han i januar præsenterede det britiske talentshow Let it Shine, der har til formål at finde fem unge mænd, der kan agere Take That i en musical.

Førstesinglen fra Wonderland hedder Giants og er helt utroligt kedelig. Der er så meget AutoTune på, at man nærmest ikke kan høre, hvem der synger hvilke sekvenser. Det skinner dog stadig igennem, at hverken Mark eller Howard er de største sangtalenter. Hope er til at leve med, som Patience fra 2006 og The Flood fra 2010 var det. Derudover er albummet så elendigt, at ingen sange skiller sig ud på hverken den ene eller den anden måde.

Hvis mit 10-årige jeg havde vidst, denne dag ville komme, havde jeg grædt salte tårer over at se mine barndomshelte nedværdige sig til dette niveau. Gary Barlow: I guess now it’s time for you to give up.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA