x
Sune Feld: Fairytales & Other Lies

Sune Feld
Fairytales & Other Lies

ANMELDELSE: Malet med den brede melodiske pensel

GAFFA

Album / Target
Udgivelse D. 26.01.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sanger og sangskriver Sune Feld har i årets løb givet et par hørbare pip fra sig på P4, hvor ikke mindst "A Pearl" var lidt af et hit på kanalen, der er kendt for ikke at skræmme sine lyttere væk. Og Sune Feld mestrer da også en stærk melodiøs rock, der ganske fint falder i med tapetet.

Hans musikalske udtryk er også noget tilbageskuende med en tung 90’er-lyd, hvor de stort anlagte melodier har endog meget svært ved at lette.

Der er et godt melodiløb i den mere fokuserede ”Flaming Orange Tree”, der til gengæld lyder som ren Kashmir, og tilsætter man lidt Saybia med et par hårde guitarriffs, er vi ved at have et billede af, hvor Sune Feld befinder sig rent musikalsk. Det kunne for så vidt være ganske godt, hvis han fik mere kød på melodierne og tog udtrykket bare et skridt videre.

Fairytales & Other Lies lider under at lyde som lidt af en anakronisme og har brug for en spand personlighed i sangene. Det titter frem i den mere opstillede "Win Before We Lose", hvor man pludselig hører og fornemmer sangskriveren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA