x
Culture Club: Life

Culture Club
Life

Culture Club holder sig relevante på solidt comeback-album

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 26.10.2018
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Oven på den fire år gamle og ganske fremragende soloudgivelse This Is What I Do er Boy George tilbage i front for Culture Club. Betingelsen var efter sigende, at hvis han skulle melde sig ind i kulturklubben igen, skulle der også nyt materiale på banen – det skulle ikke bare være et nostalgi-act.

Resultatet er Life, der på fremragende vis ajourfører foretagenets sympatiske og funksoulede reggaepop. Årene og udskejelserne har sat deres spor på Georges stemme, men det gør sådan set ikke noget. Tværtimod. Den lette hæshed giver udtrykket en pondus og autenticitet, der går godt i spænd med den solide sangskrivning, der præger albummet.

På flere af sangene blander sig et dybere mørke midt i de syng-med-venlige budskaber om kærlighed og medmenneskelighed. Der er klare hilsner til Bob Marley i en sang som ”Let Somebody Love You”, der hører til albummets mere umiddelbare, mens ”Resting Bitch Face” er en fornem opvisning i had-kærlighed-dynamik. Jo, Culture Club anno 2018 har bestemt stadig noget at byde på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA