x
Imagine Dragons: Origins

Imagine Dragons
Origins

Cementering af positionen blandt de største poprocknavne

GAFFA

Album / Polydor
Udgivelse D. 09.11.2018
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Det er et af verdens absolut mest streamede rockbands, der er klar med deres fjerde udspil, og man forstår faktisk godt, hvorfor de hitter.

”Natural” er en kraftfuld, knyttet-næve-op-luften åbner, der formår at flette rockens tyngde og poppens lethed med rette dosering af keyboard, synth og guitar. Bandet har samtidig fuldstændig styr på de catchy kor, som man fanger det samme. Det krævede kun et enkelt lyt til ”Bad Liar”, før den sad uigenkendeligt fast – så god og godt skåret er den. Og den er ikke alene.

Forsanger Dan Reynolds har ikke nogen eminent vokal, men han har kraft, og med den strømlinede produktion, man finder på Origins, fungerer den perfekt. Det kan dog også blive lige lovlig pleasende. Den ultra-poppede ”Cool Out” er næsten kvalmende i sit mix af 80'er-synth og r&b-tricks, og på ”Love” bliver man efterhånden træt af bandets konstante gentagelse af linjer. Og så er hele 15 numre alligevel en tand mere, end man magter at høre i streg, selvom Imagine Dragons er udspekuleret gode til det, de gør.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA