x
Kesi: 888

Kesi
888

ANMELDELSE: Højt niveau på laveste fællesnævner

GAFFA

Download / disco:wax
Udgivelse D. 06.09.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Kanterne er for længst blevet slebet af pop-hertugen, der skåler med stor selvtillid i champagne med de unge og dumme. 888 indeholder seks skæringer, som allerede hærger hitlisterne og er blevet en begivenhed blot i kraft af, at den unge poprapper har udgivet en samling af sange i stedet for endnu en single – ja, og noget tøj med Magasin.  

Hitmaskinen Hennedub følger troligt med i købet og har produceret en monoton mellemvare, der hvor det ikke gør ondt på lytteren – eller også keder det netop så meget, at det fører selvskade med sig. De tre skabeloner, som produceren altid laver musik ud fra, bliver endnu en gang anvendt. Det skal dog siges, at han er skidedygtig til at lave underlægningen til enhver handelsskolefest og til Kesis ufarlige leveringer. Det interessante er også, at flere af synth-figurerne fra hans hånd blev anvendt som eurodance-tracks i midt-90’erne.

Den storstreamede sanger i front kan ikke siges at ville noget med sine sange – ud over at feste med de gamle kumpaner. Benny Jamz har sat sit navn et enkelt sted, mens Don Stefano leverer højpitchet hit-AutoTune til singlen “Vågn Op”. Gilli leverer i dette selskab sit standardshow med et par spanske fraser og et “aiaiaiaiaai” på  “Hele Vejen”, mens “BDK” gennemtærsker island vibe-genren endnu en gang med lidt enerverende “uhuhuhuhuhuh” og “Drinks med parasol i”. Suk. 

Og ja, det er en fin samling popsange fra skabelonfabrikken, der nok skal klare sig på streaminglisterne. Men der er intet nyt under solen. Intet. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA