x
The Script: Sunsets & Full Moons

The Script
Sunsets & Full Moons

Tilbage til de irske rødder og det musikalske udgangspunkt

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 08.11.2019
Anmeldt af
Josephine Andersen

Den alternative pop-trio The Script har været flittig leverandør af indhold til hitlister og playlister i mere end 10 år. Med stadionpop og vedkommende tekster som skyts er Dublingruppen nu klar til endnu engang at skyde sange af sted til sin store fanskare. Bandets sjette studiealbum Sunsets & Full Moons er på mange måder en tilbage-til-rødderne-oplevelse og en lidt sen efterfølger til deres selvbetitlede debutalbum, der udkom tilbage i 2008.

Sunsets & Full Moons udspringer af en emotionel og turbulent tid for bandet, hvor forsanger Danny O’Donoghue bl.a. mistede sin mor, og det gennemgående tema på albummets ni sange er, at uanset hvor mørkt det bliver, kommer solens klare lys altid tilbage.

Albummet er som altid, når det kommer fra The Script, fyldt med nærværende og relaterbare tekster. Nummeret ”Run Through Walls” handler om at have venner, der vil gå gennem ild og vand for én, når hele verden ramler, mens sangen ”Underdog” er en kraftig booster til alle de undertippede eksistenser.

Med albummet har de tre irere fundet tilbage til deres rødder og det musikalske udgangspunkt. Melodierne har den samme håndspillede lyd som sidst i 00’erne, og med catchy korlinjer og adskillige tekstgentagelser er der lagt op til sing-a-long på stort set hvert eneste nummer, når bandet i 2020 igen rammer de europæiske landeveje.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA