x

Peaches
The Teaches of Peaces

Peaches: The Teaches of Peaces

GAFFA

Album / Kitty-Yo
Udgivelse D. 04.11.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

“Fuck the pain away”, opfordrer Peaches på sin debut, The Teaches Of Peaches. Det er næppe eksistentiel smerte, hun taler om. Peaches’ lære kan nemlig opsummeres med linjen “Licky-licky, sucky / Nobody here can tell me they don’t wanna fucky-fucky” (AA XXX).
Det handler om sex i alle variationer og rigelige mængder, og der bliver ikke lagt fingre imellem. På dén baggrund er Peaches blevet udråbt til en helt ny kvindefigur, men så vidt undertegnede kan se, har hun nærmere givet den bibelske – seksuelt uhæmmede og "farlige" - luder en ekstra tand.
Til gengæld er Peaches sin egen på så mange andre måder. Hendes skiftevis sniksnakkende og kommanderende rap-stil er uforlignelig, mens den minimalistisk groovy lydside - Suicide møder Mr. Oizo på et dekadent firser-diskotek - allerede har dannet skole inden for den såkaldte "electro-clash"-genre.
The Teaches Of Peaches blev udgivet første gang i 2000, men har ikke været almindeligt tilgængelig. Det har Playground nu gjort noget ved, og tak for det. Hvem ved - måske kan den inspirere os håbløst jordnære danskere lidt?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA