x
Nice Little Penguins: Som En Rejse

Nice Little Penguins
Som En Rejse

Nice Little Penguins: Som En Rejse

GAFFA

Album / CMC
Udgivelse D. 16.05.2008
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

”Jeg går næsten fra forstanden/Og du blinker i min horisont/Som en stjerne” lyder det eftertænksomt i omkædet på Drømmenes Hotel på Nice Little Penguins 'første dansksprogede album. Og da resten af sangteksterne befinder på nogenlunde samme hjælpeløse niveau, vil det være synd at kalde sprogforvandlingen for vellykket.
Faktisk er Som En Rejse så klichétung og ufrivilligt morsom i sine tekster, at det kan være mere end almindeligt svært at fokusere på det musikalske. Og her er endda ikke den store forbrødring i sigte. Nuvel, guitaristen Bo Feierskov giver beviser på, at han kan sin David Gilmour på Alt Er Stille, men de ellers gennemgående glade melodier lyder som et svagt ekko af gruppens 90’er-pop og hitsangen Flying.
Helt hvad vi skal med disse undseelige popsange anno 2008, kan være svært at få styr på. Det lyder jævnt kedsommeligt. ”Vi kunne godt være gået rigtigt/Ned med flaget/Men vi holder stadig fanen rimeligt højt”, lyder det visdomsagtigt på Tag Mig Som Du Er. Men det er ikke behørig omgang med sandheden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA