x
Souvenirs: Rækkehuse På Mars

Souvenirs
Rækkehuse På Mars

Souvenirs: Rækkehuse På Mars

GAFFA

Album / RecArt Music
Udgivelse D. 25.08.2008
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Duoen Souvenirs har gjort det til en dyd at spidde friværdidanskerne og selvhævdende godtfolk. Samtidig har Nils Torp og Sofie Bonde opdyrket en fin musikalsk balancegang, der befinder sig et sted mellem Dansktoppen og TV-2. Melodierne er enkle og forbandet iørefaldende og sjældent uden ekstravagante finesser. Dette gør Rækkehuse På Mars til en yderst ferm popplade med masser af melodiske lækkerier.
På tekstsiden forsøger Souvenirs sig som en poppens svar på Allan Olsen, der velvilligt medvirker på Hans Og Prinsessen. De vil gerne ramme den danske normalitet på den underdrejede nordjyske facon, men det bliver en kende forudsigeligt og for politisk korrekt i deres frontalangreb på overfladedanskere og firehjulstrækkere. Lad dem dog være i fred i deres osteklokke.
Til gengæld er duoen befriende søde og venlige i de få kærlighedssange, og lidt symptomatisk for albummet er det absolut bedste indslag deres version af Rocazinos Rider Lykke. Her møder Souvenirs' underspillede charme den store kærlighed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA