x
Tim Christensen : Grøn Koncert, Esbjerg

Tim Christensen , Grøn Koncert, Esbjerg

Tim Christensen : Grøn Koncert, Esbjerg

Anmeldt af Simon Høgh Meldgaard | GAFFA

Det var en glad, velklædt Tim Christensen, der åbnede Grøn Scene på årets grønne koncerter i Esbjerg med ”Jump the Gun”. En glæde, der hurtigt blev delt af publikum, som lod til at dele sangerens opfattelse af, at dagens sæt skulle være i den rockede ende.

Seneste storhit ”Superior”, fra tredje og seneste soloalbum (af samme navn), der udkom november 08, fik dog også begejstring af lytterne. Den blev efterfulgt af ”Love is a Matter of”, som alle selvfølgelig kendte, men ikke mange lod til at tage hjerteligt imod. Den skulle bare overstås, lod forståelsen mellem band og publikum at være. Og ”Right Next to the Right One” sprang vi over.

Der skulle rockes, og rocket blev der i høj grad i ”Waterline” fra de gamle Dizzy Miss Lizzy-dage. Den blev flået ud af instrumenterne, og blev efterfulgt af den lige så gamle ”Silverflame” i samme hårde tråd. Tim spillede sin spade, så det glødede, han var glad, og lytterne var glade.

Strengene fik fred, og Tim Christensen satte sig til klaveret og gav os den fine ”Wonder of Wonders”, og viste endegyldigt sit publikum, at han altså også kan, og vil, spille de blødere sange, med det nærvær, det kræver.

”Whispering at the Top of My Lungs” var valgt som afskedssalut, og viste i endnu højere grad end de tidligere numre, at Tim Christensen er ferm med en elguitar. Sangen blev trukket og rocket i så høj grad, at der stod nærmest instrumentspåner ud over plænen, og de, der troede, at de skulle stå med armene over kors og høre en tude-mikkel, måtte pakke armene ned fra vejret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA