x
Love Shop: Frelsens Hær

Love Shop
Frelsens Hær

Love Shop: Frelsens Hær

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 01.11.2010
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter at have haft lukket-skiltet hængende nogle år har Jens Unmack og Henrik Hall valgt igen at åbne for butikken efter nogle succesfulde koncerter sidste år. Og Love Shops comeback på pladefronten kommer ud i en rigtig flot lyd i Mikkel Damgaards kølige produktion. Vi befinder os på mange måder i krydsfeltet mellem de to herrers solokarrierer med Jens Unmacks livgivende vokal og Henrik Halls ramsaltede anslag.

Tabet af guitaristen Hilmer Hassig lader sig ikke gå ubemærket hen på Frelsens Hær, der har den eviggyldige Love Shop-lyd, men hvor sangene er blevet pakket ind i en udpræget elektronisk klang.

Der er godt løb i melodierne, og genkendelsen glæde er stor i den træfsikre Redningsklar, og det bliver ikke meget flottere end i den opbyggelige Drømmeslottet. Det er Love Shop, som vi elsker dem. Til gengæld levnes der ikke meget albuerum til de enkelte sange på Frelsens Hær, der lades noget i stikken af en tungt åndende elektrolyd, og her mangler Hilmer Hassigs kantede og drømmende guitarriff til at bryde konformiteten.

Jens Unmack synger guddommeligt, og er på sin vis garant for, at Love Shop stadig har et drømmende skær over sig. For ellers er det meste af deres ellers så velkendte sorgløshed kastet over bord.

Frelsens Hær er et solidt comeback, men for mange af sangene har svært ved at holde niveauet, og typisk for Love Shop slår de også lige en ordentlig skævert i den mærkværdige technopastiche Mädchenclub. På den måde er man ikke i tvivl om åbningstiderne i kærlighedsbutikken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA